Moze jedno a mozda i vise pitanja
Jeli zamisljeno da se naslov "Pitanja" odnosi samo na pitanja i daju odgovori pa da bude "bosanski lonac" u njoj, ili ista mozemo svrstavati u odredjene teme, odnosno da li su odredjeni naslovi samo izlaganja "profesora" koji se "zamandale"?
Neke "generalne" se mogu zakljucati, obicno one koje se odnose recimo na pribor, ali posto je rezervisano za pocetnike i tu mozemo ocekivati neka pitanja (konkretno, "koristi se taj stap te jacine za te uslove"...a onda ide pitanje, "a mogu li ja koristiti ovaj stap za te uslove), znate vec kako to ide.
Mislim, da ne bi dolazilo do konfuzije, pravljenje buckurisa u jednoj temi i zbunjivanja pocetnika, mozda bi trebalo preformulisati naslove "avlija"...npr...
Umjesto samo Musicarenje da pise Pitanja o musicarenju, a podnaslovi da se odnose konkretno na oblast sa napisanim uvodnim tekstom nekog "ucitelja" i ispod da se redaju pitanja i odgovori. I na kraju naslov "Pitanja" da se odnosi na ostala razna pitanja koja nisu vec obuhvacena, cizme, prsluci, carape, gace...blabla
Postavljajuci sebe na mjesto pocetnika sta se desava. Imam odredjeno pitanje...kliknem na Musicarenje i nadjem naslov u kojem bih mogao naci odgovor ali ga nema. Onda odem na "Pitanja i odgovori" kad tamo 26 stranica. Da ne bih mozda ponovio pitanje trebam prelistati svih 26 stranica.