Vaše varalice - šta vam je u kutijama?
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
-
- Početnik
- Pridružen/a:01 ožu 2011, 22:59 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
rades 7 dobar arsenal
- rades7
- Književnik
- Lokacija:Doboj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Vaše varalice - šta vam je u kutijama?
Hvala drug, evo planiram malo dopuniti sa jos kojom kruskicom za klena i par leptira i to bi bilo to za pocetak sezone.
-
- Prava Štela
- Pridružen/a:13 kol 2009, 16:16 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
za pocetak sezone -bistro
-
- Prava Štela
- Pridružen/a:28 ruj 2011, 19:16 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
sto ova kutija lijepo izgleda svaka cast primjerci za pohvalu svaku
- rades7
- Književnik
- Lokacija:Doboj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nabavilo se nesto silikonaca, nisam ih sve fotografisao - ovi malci su mi trenutno favoriti.
Alexa prvi put uzimam, cini mi se kao ozbiljno uradjen vobler, mislim da nece biti zadnji kojeg sam uzeo, odnosno dobice drustvo uskoro
PS...trenutno na snizenju u jednoj radnji u blizini Jelaha - 8 KM za bilo koju velicinu.
windows 7 screen shot
Alexa prvi put uzimam, cini mi se kao ozbiljno uradjen vobler, mislim da nece biti zadnji kojeg sam uzeo, odnosno dobice drustvo uskoro
PS...trenutno na snizenju u jednoj radnji u blizini Jelaha - 8 KM za bilo koju velicinu.
windows 7 screen shot
- rades7
- Književnik
Drug, ove tvoje kutije su sve bolja od bolje.
Ima li gdje za uzeti onih 5-6 cm dvodijelaca?
Ima li gdje za uzeti onih 5-6 cm dvodijelaca?
- emin
- Književnik
- Pridružen/a:21 ožu 2011, 10:03 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
i mene zanimaju dvodjelni..
..be yourself no matter what they say..
- rades7
- Književnik
Da ne zamre tema
Nema ribičije po ovakvom vremenu, odmah na slaganje pribora...april/maj nabavka.
image share
Otprilike sve su za gospodina klena, a ove ispod su nešto što planiram isprobati na Bosni vrlo brzo.
screen capture software
Nema ribičije po ovakvom vremenu, odmah na slaganje pribora...april/maj nabavka.
image share
Otprilike sve su za gospodina klena, a ove ispod su nešto što planiram isprobati na Bosni vrlo brzo.
screen capture software
- mladicakraljica
- Piskaralo
- Pridružen/a:18 lip 2012, 17:20 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Akobogda hocu ovo ljeto da ga koji put zaganjam
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Taj cd je dobar u brzoj struji,takođe ta dva silikonca na dnu fotke...onda pače za dublje...ma valja sve, samo na vodu...
- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
tog cd-a i tog naspram njega desno sto vole staklenooki ufff
Ruba Vobleri
-
- Prava Štela
- Pridružen/a:13 kol 2009, 16:16 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
4 i 4,5 cm