rijeke i potoci u i oko Foce
Moderator/ica:emin
-
- Početnik
- Pridružen/a:05 vel 2009, 13:46 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ubih se trazeci po internetu kartu BiH(atlas sam davno zijanio)
interesuje me da li iko zna rijeke u i oko Foce...
unaprijed hvala
interesuje me da li iko zna rijeke u i oko Foce...
unaprijed hvala
-
- Početnik
- Pridružen/a:05 vel 2009, 13:46 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: rijeke i potoci u i oko Foce
ljudi, zar je moguce da niko ne zna?!?
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Strpljenja malo kolega.
U tom regionu imas Drinu, Cehotinu dalje prema Crnoj Gori Piva i Tara. Ako krenes put "juga" tj na putu prema Tjentistu imas Bistricu i Sutijesku.Prema Miljevini imas Zeljeznicu a ukoliko okrenes na put prema Gorazdu imas rijeku Kolinu u Ustikolini. Ako se nisi ogranicio samo na ovaj teren ako nastavis prema Visegradu imas prekrasnu rijeku Lim.. To je sve sto znam.
Sjedi 5 za kraj godine
U tom regionu imas Drinu, Cehotinu dalje prema Crnoj Gori Piva i Tara. Ako krenes put "juga" tj na putu prema Tjentistu imas Bistricu i Sutijesku.Prema Miljevini imas Zeljeznicu a ukoliko okrenes na put prema Gorazdu imas rijeku Kolinu u Ustikolini. Ako se nisi ogranicio samo na ovaj teren ako nastavis prema Visegradu imas prekrasnu rijeku Lim.. To je sve sto znam.
Sjedi 5 za kraj godine
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Probaj Cehotinu. Cestom kroz Focu istocno i nastavlja se cesta pored rijeke. Lak pristup, malo ribara, a ima pastrmke, lipljena, mladice skobalja. Bio sam prvi put 1997. Vrlo pozitivno, a i ribe su krupne i divlje.
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- Seha
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Zaboavih...... GOD instaliraj ovaj besplatan program na kompjuter Google Earth (satelitski snimak). Super program za pregledati terene i pristup automobilom do neke od sljedecih destinacija za ribolov.
http://earth.google.com/
http://earth.google.com/
-
- Početnik
hvala puno na informacijama!
Brisem www.google.com iz homepage-a i stavljam www.seha.ba kao homepage i glavni pretrazivac terena
Hvala jos jednom!
Ako Bog da, odoh u srijedu
Brisem www.google.com iz homepage-a i stavljam www.seha.ba kao homepage i glavni pretrazivac terena
Hvala jos jednom!
Ako Bog da, odoh u srijedu
-
- Početnik
odoh u srijedu definitivno na Krupicu! to je pritoka Govze, a Govza pritoka Bistrice, a Bistrica pritoka Drine
nasetacu se masala.
Slikam prirodu, i ako bude sta na udici, odmah ide na forum!
Bistro raja!
(da i ja skinem junf za ovu godinu )
nasetacu se masala.
Bistro raja!
- Seha
Hahah nezajebaji tu smo da pomazemo jedni drugima koliko mozemo..
Zelim ti bistro i nauzivaj se, sigurno je lijepa priroda pa nam okini koju slicicu i postavi na forum..
Bistro
Zelim ti bistro i nauzivaj se, sigurno je lijepa priroda pa nam okini koju slicicu i postavi na forum..
Bistro
-
- Početnik
ne da se usranom ni do potokaG.O.D. je napisao/la:odoh u srijedu definitivno na Krupicu! to je pritoka Govze, a Govza pritoka Bistrice, a Bistrica pritoka Drine
nasetacu se masala.
Bistro raja!
ubi snijeg napolju...zatrpa pola Sarajeva
peh nad pehovima.... nekad mislim da se i vrijeme urotilo protiv mene
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hajde, šta je malo snijega.G.O.D. je napisao/la:ne da se usranom ni do potokaG.O.D. je napisao/la:odoh u srijedu definitivno na Krupicu! to je pritoka Govze, a Govza pritoka Bistrice, a Bistrica pritoka Drine
nasetacu se masala.
Bistro raja!
ubi snijeg napolju...zatrpa pola Sarajeva
peh nad pehovima.... nekad mislim da se i vrijeme urotilo protiv mene
Vidi ovog mraza.
Jes' da sam iskih'o, ali je opet vrijedilo.
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
by Kapo Senad
- AlaS
- Nobelovac
- Lokacija:JELAH [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Dobre ti ove ubadaljke za stapove Senade gore na prvoj slici,jel idu sve vrste signalizatora na njih.
bistrooo
bistrooo
Bistro
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ma i da idu, nisu još izmislili taj koji bi mene probudio.Nije meni nadimak bezze bio "kameni spavač"
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
by Kapo Senad
by Kapo Senad