varaličarenje klena
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
bolje biti ziv nego uhvatit najveceg soima u bosni hehe.pravo da ti kazem seha strah me munja sinoc je bilo strasno,al evo spremam se sad za popravni.mutna je bosna pa nemogu varalicarit al imam prijatelje dubinkase pa rado pođem sa njima.
Ruba Vobleri
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: varaličarenje klena
E moj Ruba ta mutna voda i beskrajna kiša od mene napravila papučara žešće klase 

- labud
- Pravo piskaralo
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja sa rijeke bjezim na jezera. Tako je lakse spasiti sezonu. Strugac radi po hercegovini. A na Bosna je ove godine mrtva voda. Blato koje se natalozilo jedno 20 cm pobilo je sve. Zeljeznica da nepricam vise blata nego vode Sigma radi kao nikad. Mala Bosna od Vrela Bosne pa do sastava sa Zeljeznicom zagadjena smeca malo ispod VBosne pocinje kanalizacija a ispod Rimskog Mosta industriski otpad... Ziv bio pa vidio to sranje u boji....

- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Dobro kaze Labud treba imati rezervne opcije..
Ja kad idem u BiH uvijek imam par voda u opciji gdje bi volio loviti jer uvijek zeza ili vodostaj ili velike sparine koje bace ribu u letargiju.. Ako su velike vrucine gledam neko protocno jezero ili rijeku gdje riba ima vise kisika i dosta je aktivnija u potrazi za hranom.
Ako nakon duzeg perioda najave kisu tad najvise volim ici na te nemoguce pregrijane vode jer ta kisa ohladi vodu i obogati je kisikom.. Nacesce je to strasan okidac na apetit riba i to treba iskoristiti.
Ova sezona je sama po sebi nesto posebno. Nenormalno duga i zivcano hladna zima je prolongirala mrijest i ostale uobicajene migracije riba i netreba da nas necudi sto su ulovi od pocetka sezone na ovamo tanji nego inace..
Sto se tice ovih poplava i mutne vode misljenja sam da som i smudja nesmetano love na Bosni mozda su cak i dosta uspjesniji u ovim uslovima jer su kora pred bijelom ribom koja i kad ih osjeti u blizini obicno bude kasno. Zato nema odmora stapove u ruke ruksak na rame i pravac voda papucitis je opaka i neizlijeciva bolest.
Ja kad idem u BiH uvijek imam par voda u opciji gdje bi volio loviti jer uvijek zeza ili vodostaj ili velike sparine koje bace ribu u letargiju.. Ako su velike vrucine gledam neko protocno jezero ili rijeku gdje riba ima vise kisika i dosta je aktivnija u potrazi za hranom.
Ako nakon duzeg perioda najave kisu tad najvise volim ici na te nemoguce pregrijane vode jer ta kisa ohladi vodu i obogati je kisikom.. Nacesce je to strasan okidac na apetit riba i to treba iskoristiti.
Ova sezona je sama po sebi nesto posebno. Nenormalno duga i zivcano hladna zima je prolongirala mrijest i ostale uobicajene migracije riba i netreba da nas necudi sto su ulovi od pocetka sezone na ovamo tanji nego inace..
Sto se tice ovih poplava i mutne vode misljenja sam da som i smudja nesmetano love na Bosni mozda su cak i dosta uspjesniji u ovim uslovima jer su kora pred bijelom ribom koja i kad ih osjeti u blizini obicno bude kasno. Zato nema odmora stapove u ruke ruksak na rame i pravac voda papucitis je opaka i neizlijeciva bolest.

- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Labude tako i ja imam rijeku Krivaju i njene klenove kao rezervnu opciju kada je Bosna mutna ali sada druže neznam koja je gore mutna.Problem je što to nije više mutna rijeka kao prije,sada teče tekuće blato,eno u Maglaju neko selo nije moglo više izdržati ovu kišurinu i eroziju tla,sve su kuće krenule nizbrdo,ako ko od njih bude prodavao kuću morat će pričat koliko je prešla(ko auto)...
Zlaja jarane, vid'ga za Krivaje! Mislim da bi ovaj dekor mogao proci, a ako ne valja...e jbtg nema drugih
Nadjoh ovaj od 4cm i ima od 7cm ali je on za klijena pogolem, isti dekor.

Nadjoh ovaj od 4cm i ima od 7cm ali je on za klijena pogolem, isti dekor.

- zlaja
- Nobelovac
Jarane to je taj,moj omiljeni subwart,nemogu prežaliti što je prestao sa proizvodnjom.Ajde pošalji mi pp kako toga da kupim jedno dvije tone 

- zlaja
- Nobelovac
Rijeka Bosna se smirila i vratila u korito,već je postalo veselo ,klenolov ide punom parom

Uploaded with ImageShack.us

E Zlaja, znas sliku "oklapiti" svaka ti cast. Svega tamam onoliko koliko treba. 

- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
jucerasnji sa bosne:

radio klen ko lud,nafulao sam se stid me reci koliko,svi dosli na vidru..

radio klen ko lud,nafulao sam se stid me reci koliko,svi dosli na vidru..
- zlaja
- Nobelovac
Bravo Tarik,de mi reci da li je to negdje u gradu Zenica ili vani na periferiji,evo ja i Zoka juče na rijeci Bosni izgorili ko rakovi

- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ove sam uhvatio u brzacima izvan grada,prije janjica i janjickuh slapova,vide sa autoputa...
- adem93
- Piskaralo
- Lokacija:Srebrenik|Spionica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Prvo da pohvalim zlajinu sluku.pppp
Vidi vidi sportex se koristi.hehe
Tare fajni klijencici
Vidi vidi sportex se koristi.hehe
Tare fajni klijencici
- tare
- Nobelovac
da li ce se bolje klnovi kaciti ako stavim kvalitetnije trokuke?