To bi mogla postati kletva medju musicarima ! Dabogda je vidio uzivo ,a nemogo potrcat za njom hahh
Moderator/ica:emin
Seha je napisao/la:Ima li sta gore ? Vidis kokos "ko iz sna" dusa ti zatreperi ,a nemozes potrcat za njom![]()
To bi mogla postati kletva medju musicarima ! Dabogda je vidio uzivo ,a nemogo potrcat za njom hahh
Zato sad sto stignes stig'o si! Nego ne mogu potrcati u ovim cizmama...Seha je napisao/la:Ima li sta gore ? Vidis kokos "ko iz sna" dusa ti zatreperi ,a nemozes potrcat za njom![]()
Nesto slicno tome je bio forum do sada, pa je sve bilo nepregledno, zbrckano, nabacano.Ovo je sada malo i razmisljanje unaprijed.Lako je sada sa 15.000 postova sve isprebacivati i mozda ce sada neke teme ostati poluprazne, ali kada (ako) dodje do toga da forum bude imao vise desetina hiljada postova, onda bi sve, sa manje foruma, bilo opet nabacano i stisnuto.rusko je napisao/la:Senade, zasto stavljas sve i jednu temu na pocetnu?
Postavi par glavnih rubrika, ostale podrubrike ne moraju biti vidljive...
Na pocetnoj ti je dovoljno imati rubrike "Musicarenje"... "Varalicarenje"... a kada se ode na njih onda da se pokazu ostale, ovako mi djeluje nepregledno.
Ovaj forum sto sam ti poslao je bio phpbb ranije i prebacen je u scriptu... mogu se raspitati da li je sve islo automatski ili manuelno...senad je napisao/la:Eh, da sam ja znao sa kompjuterom koliko sada (ne)znam, sve se to moglo objediniti u jednu cjelinu.Ali, umjesto da pitam i trazim savjet, ja mislio da ja sve mogu sam.Sada je gotovo, postoje neki konvertori da se, recimo, phpbb prebaci u neke druge skripte, ali je to malo skakljivo.Postoje i "bridževi" da se uvezu i wordpress sa phpbb i phpbb sa copermine galerijom, ali bi to bilo posla i posla.A ne vele mi ga vise nista ni u sta prebacivati - ne znam kako prodje ti dok ovo u wordpress prebacismo, ali meni poslije toga nadjose dva prolapsa i jednu herniju u vratnom dijelu kicme.
Navici cemo se i na ovaj forum, kad se samo sjetim 2005 i kako je stranca izgledala...ovo je ko išta