Aaaaa, a ja vas mislio iznenaditi klipom sa Višegradskog, Svirac me preduhitri.
Pa, s obzirom čime sam ja mahao, dobio sam pohvale od Montane, jer mi je i šnjure zafalilo na roli
I Šeha i Adi su me na Višegradskom pohvalili, malo sam merakao jedan dan sa klijenovima, 20-at ih je "leglo" na crnog mrava.Samo dva su bila veći komadi, ostalo sve obdanište.Ali, da sam se isćejfio - jesam.Još kad kasnije jedan ispod čije sam vikendice "mahao" reče: "Gledam te, brate, svaka ti čast, jest' te ljepota vidjet' kako mašeš! Koliko dugo ganjaš "kanđiju"?"
Rekoh: "Ovo mi je prvi put na vodi, do sada sam dva puta na ledini:"
Ostade čovjek u nevjerici.
A nisam imao upalu mišića, ali sam na Višegradskom zaglavio u blatu do kukova, nagovoriše me one šarandžije da odem na jedan sprud, a prije toga preplivam neki muljeviti dio.I ja, naivan k'o francuska sobarica, odem.Ja mahao, oni došli i probali par puta, dodijalo im, otišli na pivu i mene ostavili...a mene krenulo.Kad sam počao nazad, povukla se voda, tako da nemogah preplivati onaj muljeviti dio...skoro do kukova upadoh, došlo mi bilo da vrištim i zovem u pomoć.Pola sata sam se izvlačio iz blata, ostavši bez papuče...to je bila borba za život koja mi nije umanjila merak dok sam izvlačio klijenove...i poneku bjelicu koja bi preletila preko mene kad bi uzela, a ja ne bih skontao da je uzela