varaličarenje klena
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- elcha
- Piskaralo
- Lokacija:Bijeljina [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ja svog jos nisam upisao, al nisam ni zadovoljan nesto, trebam ga cimnuti par puta da proradi, izlazi mi na povrsinu u brzoj vodi, a dubokoronac je u plivajucoj verziji, mozda i da ruke iduce godine
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
bolje los dan u ribolovu, nego dobar na poslu...
- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: varaličarenje klena
Zlaja peca sa tonucim,pa i ja uzeo tonuci
vidis da im je kljun razlicit......
A Zlaja kakvo vodjenje preferiras sa butcherom,uzvodno ili nizvodno???

A Zlaja kakvo vodjenje preferiras sa butcherom,uzvodno ili nizvodno???
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Na plićini isto kao i sa kruškicama a gdje moram uvući u jaču struju zabacim poprijeko i malo uzvodno i pustim ga do dna ,dok do dole dođe spusti se nizvodno i onda krenem da motam e tu je šampion
Elcha u tebe je plivajući dubokoronac oni se vode tako da kada u tihaku kljucne od kamen pustiš ga da polako krene gore jer isplivava pa opet u kamen-to mu je caka...
Elcha u tebe je plivajući dubokoronac oni se vode tako da kada u tihaku kljucne od kamen pustiš ga da polako krene gore jer isplivava pa opet u kamen-to mu je caka...
- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
sutra cu da ih probam sve,valjda ce biti stagod....
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Vidite što je ovo sada dobro,okupili smo se ovdje iz čitave BIH i jedni drugima možemo da pišemo što i kako,Adil reče pročitao moja pisanja i idu ulovi e ta iskustva kada ovdje razmjenjujemo postajemo sila i nećemo dati(što bi reko Tito) da neko ruši naše spin jedinstvo 

- tare
- Nobelovac
tako je druze 

- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
eh da je smudj poput klena sto bi volio.ja sam najvise klenova ulovio na goldy bombera,doduse na usori.na bosni kad odem na nocnu ceku,pa ono do sumraka klepam ih na calipsa f4 ,vidru ,cakija i naravno kad se smraci butchera hbr
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Ruba Vobleri
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Cuj spin jedinstvo? Trebao si ih odmah uputiti na musicarenjezlaja je napisao/la:Vidite što je ovo sada dobro,okupili smo se ovdje iz čitave BIH i jedni drugima možemo da pišemo što i kako,Adil reče pročitao moja pisanja i idu ulovi e ta iskustva kada ovdje razmjenjujemo postajemo sila i nećemo dati(što bi reko Tito) da neko ruši naše spin jedinstvo

"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- tare
- Nobelovac
Zlaja,taj dekor butchera na koji nisi imao ulova,jel to ovaj sto sam ja njega naletio???
- zlaja
- Nobelovac
Cuj spin jedinstvo? Trebao si ih odmah uputiti na musicarenje
[/quote]
Upravo o ovim je Tito pričao,i neposluša narod i vidi što nam se desi...
Tarik baš taj dekor kod mene je zakazao ,mislim da je previše napadan
Ruba taj tvoj zemo sve jači,vidi ovih dvodijelni jesu dobri,na koji od cakija si dobijao klena?

Upravo o ovim je Tito pričao,i neposluša narod i vidi što nam se desi...
Tarik baš taj dekor kod mene je zakazao ,mislim da je previše napadan
Ruba taj tvoj zemo sve jači,vidi ovih dvodijelni jesu dobri,na koji od cakija si dobijao klena?
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
E, zahebo nas Drug Stari... nije ni u jednoj ni u drugoj skupini bio vec... "PANULAS, boga ti...":

uveo je cak i novi fazon - Catch & Goli Otok... vrlo popularan u njegovo doba...
Nego jedno pitanje vezano za ove vase varalice... kako bi bilo staviti jednu nit flash-materijala po duzini varalice, otprilike u visini bocne linije? s tim bi se moglo dobiti malo presijevanja sto moze primamiti ribu...

uveo je cak i novi fazon - Catch & Goli Otok... vrlo popularan u njegovo doba...

Nego jedno pitanje vezano za ove vase varalice... kako bi bilo staviti jednu nit flash-materijala po duzini varalice, otprilike u visini bocne linije? s tim bi se moglo dobiti malo presijevanja sto moze primamiti ribu...

- tare
- Nobelovac
danas nista,samo horneta otkinuo,dugo mi je i bio....
Zlaja ovuda sam ih trazio,isao nizvodno:

Uploaded with ImageShack.us
jer konto sam da ih nema uzvodno,jer su ljuti brzaci,pa sam isao dole misleci da cu nabasat na klenove,al nista,vidis kako je uzvodno:

Zlaja ovuda sam ih trazio,isao nizvodno:

jer konto sam da ih nema uzvodno,jer su ljuti brzaci,pa sam isao dole misleci da cu nabasat na klenove,al nista,vidis kako je uzvodno:

- zlaja
- Nobelovac
Ja sam danas napravio možda najljepšu fotku ove sezone,radi se o Zoranu sa ulovom klena, neka fotka kaže

- tare
- Nobelovac
prelijepo....
i to u brzacima,ja se satro trazeci ga i nista..
i to u brzacima,ja se satro trazeci ga i nista..