Som 2011 (Rijeka Bosna)
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
-
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
evo jos slika,somce 21,5kg
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zadnja izmjena: BcRich, dana/u 03 vel 2011, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Som 2011 (Rijeka Bosna)
evo jos par
-
- Književnik
evo zadnja slika pozdrav i Bistro svima
- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
i jesul otplivali sretno,il ko moja stuka,sto masterbih kaze u tavi 

Ruba Vobleri
- AlaS
- Nobelovac
- Lokacija:JELAH [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bistro BcRich dobri somovi svaka cast ,jeli ovo Spreca ili se varam mislim da znam ovo mjesto

Bistro
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bistro brate,ti Aldin i Boris dokazujete da se som može uspješno varalicariti zimi,čestitam na ulovljenim brkanima
Daj koju informaciju kako,na koji mamac i to...
Daj koju informaciju kako,na koji mamac i to...
-
- Književnik
hvala ljudi,Zlaja somcad su dosla na orkinu sirenu i rapalinog jointed shad rapa 7cm,pozdrav bistro
- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
BcRich,je li jointed shad rap ima u vise verzija,dubooronac,toneci i ti fazoni,jer na njihovoj stranici nisam procitao da ima...
-
- Književnik
hvala Seha
-
- Književnik
tare,drug jointed shad rap je dubokoronac,i samo se tako radi,jedan jedini,ima i jointed mozda te to buni,to je druga varalica,evo slika
- feeder
- Đinđi-rinđi
- Lokacija:Tuzla [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ma bravo Eka majstore!!!! Ti kad bi u kadu zabacio izvuko bi nesto!!!! 
Pozdrav Svabo!!!!

Pozdrav Svabo!!!!
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Svi imamo svoj vobler koji nam je naj-naj,meni je druže interesantno da je baš taj vobler tebi broj jedan,pecam ja sa tim dubokoroncem da se razumijemo ali kod mene na mojim mjestima drukčija voda,protok,dubina pa su drukčiji i mamci,evo što volim naš sport što ga nemožeš ukalupit uvijek imaš novu stvar za naučit...
-
- Književnik
Zlaja,to si u pravu drug,zavisi dosta od terena,ja ga gotivim radi mog iskustva sa tom varalicom,npr,na ovaj model sam izvadio x,smudjeva,xsomova,bucova,mrene,klena na jsr 4cm a i 5cm,najbolje rezultate sam imao kada kucka od dno,tada sam imao 80% udaraca svih riba,pogotovo mrene i soma.za mene ubjedljivo br 1 za lov u ljeti u brzacima ,jakim maticama,njih imam najvise u svojoj kolekciji pozdrav