Cestitke i pozdravi
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
-
- Početnik
- Pridružen/a:06 ožu 2011, 18:33 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Cestitke i pozdravi
hvala vam ljudi, a Tarik H. dobrodosao

ja sam inace po riboispovjesti sarandzija
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Cestitke i da nam do godine porasteš, i da uhvatiš "voz" na Smolućoj 

- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Oooo, predsjednice, pa kako ja tek sad saznadoh!?
Pa nek' si mi ziv i zdrav, i do pameti doš'o.
Bistro, i ljubim te (što bi Besko reci
)
Pa nek' si mi ziv i zdrav, i do pameti doš'o.
Bistro, i ljubim te (što bi Besko reci

Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
by Kapo Senad

- Kovach
- Nobelovac
- Lokacija:Jablanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Drug moj, sve najbolje, mnogo zdravlja, i lijepih ulova. BISTRO!
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Admire, sretan rođendan i puno velikih! 

Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
by Kapo Senad
by Kapo Senad

- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Admire, sve najbolje, i iskrene cestitke
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja kasnim kao i obicno. Navikli ste valjda na to vec 
Cestike i od mene Adiju i Admiru.

Cestike i od mene Adiju i Admiru.

- Kovach
- Nobelovac
- Lokacija:Jablanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pridruzujem se cestitkama!
- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Jel' nam ovo Alasu rodjendan??
Sretan rodjos

Sretan rodjos

- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Alase, puno somina i smudjina ulovio
Sretan rodjendan i zdravlja i rahatluka!

Sretan rodjendan i zdravlja i rahatluka!
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- soha
- Nobelovac
Sretan rođendan prijatelju i da ove godine na Skeletora uhvatiš neman od 20 kg

Alas, sretan rodjendan i sve najbolje u zivotu, a u ribolovu ti zelim sto vise borbe sa "azbahama" 

- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Alas druže sretan rođendan