Danas na vodi ja Aldin i Emir testiramo nove voblere,prvo ja lovim na Aldinov vobler pa onda ona dva Masterbih voblera isprobavamo jedan ja stavljam na kopču a drugi dajem Emiru pa obojica krenemo da lovimo sa njima,nije puno prošlo Emir dobija lijepog klena na Masterbih vobler.Evo fotke ulova
Aldinov ručni rad

By
ert123 at 2011-07-07

By
ert123 at 2011-07-07
Materbih bomber

By
ert123 at 2011-07-07

By
ert123 at 2011-07-07
Ja dalje nastavljam sa masterbih bomberom a Aldin stavlja svoju metalnu glavinjaru i onda ode sve u tri lijepe pi.ke materne,noć koju ću teško zaboraviti,već ste vidjeli na fotkama ono moje mjesto gdje svake godine lovim i puštam velike bolene koje objavljujem ovdje na forumu...e raja u tom limanu na sred jake matice te ribe više nema jer su došla neka čudovišta od somova koja peglaju trokuke,jebu naše lagane 30-gramce i smiju nam se u brk,meni jedan zamoren spada pred nogama jer popušta trokuka na bomberu,jedan Aldinu spada jer previše forsira da izvuče ribu iz jake matice pa onda opet ista tura i meni i njemu ,jebaji ga sad nemogu spavati...vadim se na to da je grbavo mjesto a pribor lagan al opet ...
Ma sve ide u staž