Varalicarenje mrene
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
-
- Početnik
- Pridružen/a:01 ožu 2011, 22:59 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Teslicka skola
- bucov
- Početnik
- Lokacija:Tesanj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Varalicarenje mrene
Bistrooooo deckiiii,.shta mi je sve potrebno od opreme za pocetak...?? jbga(sorry)..ekonomska situacija nije bas najbolja pa....da vidim kako za pocetak proc shto jeftinije sa opremom i varalicama dok se to ne zahukta pa onda pomalo kupovat i obogacivat svoj repertoar opreme....deckiiiiiiii BISTROOOOOOOOOOOOOOO
I veliko HVALAAAAAAAAAAAA
I veliko HVALAAAAAAAAAAAA
-
- Početnik
- Pridružen/a:01 ožu 2011, 22:59 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
pozdrav odes u Jelah u trgovinu ribo opree Alas
- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
kad si vec iz tesnja Bucov i moja preporuka ja ista kao kod kolege @krivaja.kod alija ces naci sve za početak sto se varalicarenja tice a nece te kostati mnogo.krivaja je napisao/la:pozdrav odes u Jelah u trgovinu ribo opree Alas
ALAS lov i ribolov Jelah.
tel.061 24 22 74 -Ali
bistro
Ruba Vobleri
- bucov
- Početnik
- Lokacija:Tesanj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
BISTROO i Hvala deckiiiii
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Evo da nas ja vratim u priču-danas je pokupila salmo butchera BR u matici dole na šljunku, lerovanje i ručica polako, ja i Aldin je gledamo u bistroj vodi kako nosi najlon sa mašinice i kako ima nevjerovatno brze povratke nazad u maticu, kad bi stegao kočnicu pukao bi bilo kakav najlon-veliki ćejf je zamarati ljutu mrenu...
Uploaded with ImageShack.us
- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
bravo zlax mogu mislit koji cejf je pružila.jeli to onaj teren gdje smo bili ili?
Ruba Vobleri
-
- Književnik
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Svaka čast majstore, mnogo lijepa riba. Za udžbenika.
"Sine Tale, magare moje drago, smiri se u sebi pa ćes se izmiriti i sa nebom i sa zemljom"
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hvala raja, Ruba ovo je mjesto bliže gradu-dva km. nizvodno od kasarne. Mrenu ko peca uživa jer nema boljeg borca i još kad dodaš brzak i ona kad krene da sječe uzvodno a najlon cvili na vjetru, doživljavao sam kad sam pecao na plovak da kad mrena krene u kontru čujem kako škripe i pucketaju svi dijelovi teleskop štapa -te borbe se ne zaboravljaju...
Evo Zlaje i ovdje...e kad krene krene. Cestitke drug i na mreni
- zlaja
- Nobelovac
Angler druže hajde ovamo sad će najbolji dio sezone , evo javno obećavam da ću se ja brinut oko roštilja a Aldin oko dehidracije tvoje je samo da mašeš sa mahačem
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Zlaja kad izadje jednom u ribu, nalovi i uslika ponesto za svaku temu. Samo ga jos nema u musicarenju.
Bravo Zlaja!
Bravo Zlaja!
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
Ne smijem nista vise obecati...prvo sebi, a sve se nadam da bih u miholjsko ljeto mogao zamahati
Predlazem prvo svi stapove u ruke, a rostilj i dehidracija poslije uz razmjenu utisaka
Predlazem prvo svi stapove u ruke, a rostilj i dehidracija poslije uz razmjenu utisaka
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Prava "skola u prirodi"! Prvo si ih naceo, a sad ih zamusicari!
Nema rostilja ko ne prebaci 15m!
Nema rostilja ko ne prebaci 15m!
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"