[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P4xZ3LNYhbg[/youtube]
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac,Kovach
ne znam ko je to dogovarao i je li dogovarala Mekousna tvoje društvo ili je dogovarao OSR Konjic za fly takmičenje.Za ovo takmičenje treba 200 KM čak ni toliko što će pokriti sponzori, a biće međunarodno i kad se radi o ovoj branši ribolova doći će elita iz regiona tj većina će biti reprezentativci iz BiH i Hrvatske. Medijski će biti pokriveno jer dolaze TVSA, TV HAYAT i Dnevni avaz.Boljeg načina za promociju Neretve i OSR Konjic nema.Da ti iskreno kažem sve sam preuzeo na sebe i sve je na mojim leđima, ali imam podršku i iz udruženja naravno, ali i ljudi iz ovog segmenta ribolova sa područja cijele BiH.Ljudi su željni Neretve a ja ću se potruditi da ovo narednih godina dignem na još veći nivomekousna je napisao/la:Takmičenje u varaličarenju? Hajde, sretno. A ljetos kad se dogovaralo takmičenje u flyfishingu, da se održi "Zlatna mekousna 2011." rekoše da u 2011. neće biti nikakvih takmičenja, nema se para, treba novo Društvo stati na noge. Znači, dosljednost nula bodova, ljubomorno zaključujem.
ovo gdje je Meka ubačena vodostaj neće biti promjenjiv narednih 10 dana sigurno jer se radi o maloj rijeci koja inače ima konstantnu temperaturu cijele godine i oscilira u 1 stepen što je nevjerovatno.Prirodno je stanište i mrijestilište Meke i izuzetno dobro pokriveno i čuvano.Ne nadolazi puno ni u proljeće ni zimi tako da nije bilo boljeg mjesta za ubacitimontana je napisao/la:Veoma lijepe vijesti! Nadam se da ce vrijeme i vodostaj biti povoljni ove godine! Cestitam na akciji!
Hebo li vas facebook da bi vas hebo! (citiram jednog zvaničnika)amcho je napisao/la:...Više detalja i puno fotografina na FB profilu udruženja Organizacija Sportskih Ribolovaca Konjic. Kao što rekoh mi idemo dalje !!!...