Mrav
Moderatori/ce:emin,rusko,Kovach,angler
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ma kakve lekcije svestranost je to, a i malo vam pravim drustvo onako usput
- kenan_sa
- Književnik
- Lokacija:Memli strana starog sarajeva [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Mrav
Evo ih ko nekad ispod pekare u celebicima uz onaj kameni podzid.
- kenan_sa
- Književnik
- Lokacija:Memli strana starog sarajeva [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Evo ljudi pa se uvjerite da li je seha musicar ili ne. Iskopah ovo iz jedne od tema davne 2006. god.
Postao/la Seha » 02 okt 2006, 16:22
Bas tako "rodjak"..Sjecam se dok sam lovio strugaca i pastrmku na muhe.Znas ono vaser kugla i par musica ! Kako to obicno bude jedna siva od vunice sva ofucana (ko talijanska kurava) sa bakrenim rebrima mi je najbolje radila dok (lokalni nazivi) crni mrav,trula visnja i zeka (svijetlo zuta) su radile sporadicno.
Tad sam najcesce lovio po relativno brzim plicacima sa skoro punom vaser kuglom u ljetnom periodu i samo pustim da rijeka svojim tokom nosi musice koje se valjaju po sljuncanom dnu koje je rijetko gdje bilo obraslo travom.Stap bi drzao skoro okomito i udarci strugaca su bili agresivniji nego kad bi lovio na povrsinske muhe ili imitacije padavca.
Ta su vremena davno iza mene al se uvjek lijepo sjetiti tog perioda.
Bistro musicari !
A ovo je link te stranice pa provjerite sami Hehehhehee...
viewtopic.php?f=93&t=82
Postao/la Seha » 02 okt 2006, 16:22
Bas tako "rodjak"..Sjecam se dok sam lovio strugaca i pastrmku na muhe.Znas ono vaser kugla i par musica ! Kako to obicno bude jedna siva od vunice sva ofucana (ko talijanska kurava) sa bakrenim rebrima mi je najbolje radila dok (lokalni nazivi) crni mrav,trula visnja i zeka (svijetlo zuta) su radile sporadicno.
Tad sam najcesce lovio po relativno brzim plicacima sa skoro punom vaser kuglom u ljetnom periodu i samo pustim da rijeka svojim tokom nosi musice koje se valjaju po sljuncanom dnu koje je rijetko gdje bilo obraslo travom.Stap bi drzao skoro okomito i udarci strugaca su bili agresivniji nego kad bi lovio na povrsinske muhe ili imitacije padavca.
Ta su vremena davno iza mene al se uvjek lijepo sjetiti tog perioda.
Bistro musicari !
A ovo je link te stranice pa provjerite sami Hehehhehee...
viewtopic.php?f=93&t=82
- flyFishing
- Piskaralo
- Pridružen/a:04 kol 2009, 13:09 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
sva se djeca radjaju kao musicari, samo ih roditelji/okolina skrenu na jednu ili drugu stranu
Men and fish are alike. They both get into trouble when they open their mouths.
Ovo ce biti slogan musicarske skoleflyFishing je napisao/la:sva se djeca radjaju kao musicari, samo ih roditelji/okolina skrenu na jednu ili drugu stranu
Joj Keno odakle to iskopa
Evo ga novi agent 002, uvukao se u redove sarandzija i prebire po arhivi
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pa ljudi odaste nam Sehu-tajnog agenta. Tolike godine truda nase tajne sluzbe da Sehu ubacimo u "eno one tamo" i Keno oda tajne podatke. A fino Senad stavio u stare teme.
Nemoj Keno gumu Tite ti. 500 dolara komad, a imam ih 18 na kamionukenan_sa je napisao/la:A hoš` kad probiti gumu pa odmoriti dan barem. Samo vozas. Hehhehehe... Kakve ba pogresne ruke. Takvi ne motaju muhe. Samo ti stavi. Hajde cekam temu da postavim i ja svoje ove 2-3.
Ma ono za zunzaru i nije bitno! Sve su to zunze, sta zna riba koja je prava
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
Evo i mojih radova,može to još bolje:
E to "moze bolje" je vecinom za nase oci ali se cjeni sta riba vise voli. Sve dok su lovne odlicne su, a meni izgledaju odlicne iako nisam riba
Uvjek mi je riba vise isla na neugledne muhe....zato i necu da ih popravljam
Uvjek mi je riba vise isla na neugledne muhe....zato i necu da ih popravljam
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja tek sad nakvaso u ovu temu, zagledao ove mravuljke malo bolje, tommy, koji lak koristiš, ovi mjehuri se daju zloupotrijebiti
znaš kad nimfu spopadnu "gasovi" pa je tjeraju na površinu na emergeing?
znaš kad nimfu spopadnu "gasovi" pa je tjeraju na površinu na emergeing?
Obični lak za nokte je na ovima.Tanak sloj i par puta ga pređem.Samo mora dugo da se svaki sloj suši.
Sad koristim head cement (ima u BL znaš gdje) i extra je,brzo se suši i budu slojevi ravni,tanki.
Za sada su mi sitniji lipljeni gađali ove mrave.
A s obzirom da rijtko izlazim na njega i nisam neka pravila mogao postaviti.
Sad koristim head cement (ima u BL znaš gdje) i extra je,brzo se suši i budu slojevi ravni,tanki.
Za sada su mi sitniji lipljeni gađali ove mrave.
A s obzirom da rijtko izlazim na njega i nisam neka pravila mogao postaviti.
Ovi su sa waspijevim cementom:
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Odlicno si ih napravio... ja sam probavao tijelo sa epoksidom premazivati, ali ih oteza previse...
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Killer ants
Ma ja vijam sad da nadjem soft body glazuru, strasna stvar, pogotovo za detached style mušice, dok se ne dočepamo bug bond i baterije. Još su skupe u vraziju mater, al vrijede svake marke. Gledam, ono ljepilo i lampa za umjetne nokte, na istom principu radi, kontam da zenu nagovorim da se pocne baviti sa tim pa da se i ja ogrebem.
Nego je li ko koristio hot melt glue? Kupio sam to al jos nisam testirao...
Ma ja vijam sad da nadjem soft body glazuru, strasna stvar, pogotovo za detached style mušice, dok se ne dočepamo bug bond i baterije. Još su skupe u vraziju mater, al vrijede svake marke. Gledam, ono ljepilo i lampa za umjetne nokte, na istom principu radi, kontam da zenu nagovorim da se pocne baviti sa tim pa da se i ja ogrebem.
Nego je li ko koristio hot melt glue? Kupio sam to al jos nisam testirao...
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
hot melt glue sam koristio za neke imitacije rakova... dobro se ponasa samo ga ribe za cas smrve... muhe s njim ne traju dugo i tesko ce ti ga biti "dozirati" na malim muhama. UV knot sense nije losa stvar, ne treba ti lampa ako je suncano vani, samo iznesi muhu na sunce i za par sekundi je tvrda kao kamen... flexibilan materijal za obradu a kad se stvrdne bude kao staklo...