Smuđ-2013
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
-
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
jedna 5-ca na 6-cu misa brada 6cm-white
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Smuđ-2013
Bistro majstore
-
- Prava Štela
- Lokacija:Lukavac/Graz [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
samo deri Bistro!!!
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Taman zaboravimo na smudja, a ti ga odnekle iskopas majstore, kao rudar!
Od sada, molim te, postavljaj slike u temu "Grdosije 2013", ovo lici na smudja, ali je, sto jeste, preveliko!
Duboki naklon!
Od sada, molim te, postavljaj slike u temu "Grdosije 2013", ovo lici na smudja, ali je, sto jeste, preveliko!
Duboki naklon!
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Majstorski kao i uvijek,Bistro druže.
- mladicakraljica
- Piskaralo
- Pridružen/a:18 lip 2012, 17:20 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Svaka cast komadina!!!!!!!
Ja preksinoc bio na Jablanickom lovio babusku na plovak ,ali ljudi do mene love smuđa na gage-iglice rezultat 100njak smuđeva njih 4-5 kazu ovako cesto dobro prođu komadi do nekih 20cm
Nemogu da vjerujem kako se mlađ smuđa unistava a tako dobro se mrijesti ,da se zabrani lov na kedera bilo bi ga ko bjelice u Jablanickom
Ja preksinoc bio na Jablanickom lovio babusku na plovak ,ali ljudi do mene love smuđa na gage-iglice rezultat 100njak smuđeva njih 4-5 kazu ovako cesto dobro prođu komadi do nekih 20cm
Nemogu da vjerujem kako se mlađ smuđa unistava a tako dobro se mrijesti ,da se zabrani lov na kedera bilo bi ga ko bjelice u Jablanickom
-
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
hvala kolege,,,bistroca......
-
- Književnik
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Strasna slika.svaka cast majstore
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Čestitam na ulovljenom kapitalcu,malo si mi ostario na fotkama tj. svi smo nekako ostarili na fotkama...Tita mi