Slike ulova - mix
Moderatori/ce:emin,zlaja,angler
-
- Prava Štela
- Lokacija:Lukavac/Graz [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
hvala
nije lipijen je na pahuljicu doso imao sam jos jednog manjeg,sad cekam da voda opadne pa cu onda sa musicarcem na tom istom mjestu da probam u nadi da ce doc nesto poput ovog pozdrav i bistro!!!
nije lipijen je na pahuljicu doso imao sam jos jednog manjeg,sad cekam da voda opadne pa cu onda sa musicarcem na tom istom mjestu da probam u nadi da ce doc nesto poput ovog pozdrav i bistro!!!
-
- Književnik
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Slike ulova - mix
Par dana na moru i jedan špar kapitalac, ostalo sve sitnije. Trebalo bi i more početi poribljavati.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
"Sine Tale, magare moje drago, smiri se u sebi pa ćes se izmiriti i sa nebom i sa zemljom"
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Eh da te vidi Fajko Bistro barba
-
- Književnik
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ovo ja zovem "Zmaj od Hrvatske"
"Sine Tale, magare moje drago, smiri se u sebi pa ćes se izmiriti i sa nebom i sa zemljom"
-
- Književnik
Seha je napisao/la:Eh da te vidi Fajko Bistro barba
Vidi mi stomaka .... nema boljeg drzaca za stap
U snu se ne snilaHan je napisao/la:Ovo ja zovem "Zmaj od Hrvatske"
- Seha
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Evo i ja jedan mix atmosfere i ulova koji su obiljezili period nakon zimskog sna
Ovih dana idem na zasluzeni odmor nosim samo omotac i 2 udice (valjda bude i neka riba ) . Bistro
Ovih dana idem na zasluzeni odmor nosim samo omotac i 2 udice (valjda bude i neka riba ) . Bistro
- Ben
- Štela
- Pridružen/a:23 lip 2013, 12:01 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ova riba na raznju najbolja.
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ojjjjj šta ribe čvojek nabaca, u kilaži manje stado ovaca....ove dole slike u zelenišu su mi se posebno dojmile....ležerno majica oko vrata, ribetina u rukama....elegancija ko na golf terenu!
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Seha, ti ga pravo momacki iznice iz zimskog sna... svaka cast!!!
Vidim i novi kajak si nabavio... kako slusa?
- Seha
Hvala stari. Ovo jezero sa "majicom oko vrata" je voda koja je stara samo 2 godine i uz poribljavanja koja smo ja i kolega Arif uradili je doslovno raj na zemlji pastrmka,sarani,linjaci,karasi,grgeci, Leuciscus idus (nema ga na balkanu). Linjaci koje smo ubacili po 500-700 grama iz vode gdje su zbog prevelike populacije imali tendenciju da zakrzljaju u ovoj novoj vodi su napredovali tako da to nije humano. Sve to je zahtijevalo dosta truda i znoja u prenosenju prvenstveno skoljki i puzeva koji su bili podloga da riba moze uci u jezero i imati dovoljno prirodne hrane. Zimi u par navrata skuham kantu kukuruza i trehnem im cisto da pregrizu kako nebi puno kalirali. Evo sinoc sam uhvatio 25 jegulja i kasnije odoh da ih ubacim i tako zaokruzimo sto se tice grabljivica.Clavis je napisao/la:Ojjjjj šta ribe čvojek nabaca, u kilaži manje stado ovaca....ove dole slike u zelenišu su mi se posebno dojmile....ležerno majica oko vrata, ribetina u rukama....elegancija ko na golf terenu!
Nesmijem dati vise informacija jer ima nasih tatara (ovih iz moje mahale) koji pomno prate forum i cekaju info da sve pobiju i napune frizidere.
Nije moj od kolege je. Uzeo da probam i odusevio se.. Vec pomalo pratim oglase i cekam priliku uzecu jedan garant. Ovi namjenjeni za more su fantazija toliko su stabilni da nije humano. Opremiti ga sonarom i nosacima stapova, a super praktican i lagan za transport. Sve gledam da izbjegnem cizme Nakupio sam reume za nekolika zivotarusko je napisao/la:Seha, ti ga pravo momacki iznice iz zimskog sna... svaka cast!!!
-
- Književnik
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bravo dobri moj heroj nisam ni sumnjao u tebe.šarani i linjaci su fantazija
Svaka čast za poribljavanje.Treba kriti lokacije i kod nas se samo prati.Sva izgledna mjesta su opustošena.
Meni su ovi linjaci skroz interesantni!
Meni su ovi linjaci skroz interesantni!