Našem dedi Angleru...
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nek' ste živi i zdravi i neka je sa srećom.
Bistro dedo!
Bistro dedo!
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
- Kovach
- Nobelovac
- Lokacija:Jablanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Našem dedi Angleru...
Neka je sa srecom i neka ste zivi i zdravi. Od sad drug obojica imamo razloga za slavlje ti postao dedo, a ja se na danasnji dan prije 16 godina ozenio. E sad je drugo pitanje koliko ja imam razloga za slavlje
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Da ste živi i zdravi. Bistro deda
Hvala drustvo. Neka ste i vi zdravi i zivi jos puno godina
Ha pegurah 50tu dobih "epitet" kao odlikovanje
Ha pegurah 50tu dobih "epitet" kao odlikovanje
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja vragolan i moj deda
U pedesetoj je to premija Čestitke od srca! I nek bude hairli
U pedesetoj je to premija Čestitke od srca! I nek bude hairli
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Dedo ! Dedooooo !! Nano haj ti dedo necuje
Role nek je sa srecom. Jos jedan ribar u kuci garant
Role nek je sa srecom. Jos jedan ribar u kuci garant
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Cestitam i sve najbolje!
Prvo stap, pa sve drugo poslije!rusko je napisao/la:Cestitam dedo!!!
Jesi li kupio waderse unucetu?
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
Prvo da naucim unuce kako se motaju baje...valjace mi, a poslije ide oprema
Hvala momci. I vi docekali u zdravlju i veselju!
Hvala momci. I vi docekali u zdravlju i veselju!
Neka je sa srećom!!!
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sve cestitke i od mene