Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac,Kovach
Zasto? Stabilniji je nas budzet od njihovog... to vise nije budzet nego KREDITCINA...flyFishing je napisao/la:![]()
da nam je nekako uvaliti se u budzet
Slazem se i ja!rusko je napisao/la: Niko nemoze zaustaviti proces zivota, tj. da starohani rikavaju a djeca preuzimaju njihovo mjesto... Zato mislim da djecu moramo obuciti da stvari gledaju iz drugog ugla, mi moramo biti ta pozitivna snaga koja ce ih vratiti na normalni kolosijek jer u njima je kljuc buducnosti i napravimo li promjenu u njihovoj svijesti onda mozemo s mirom otegnuti papke.
To je što sada treba - ubaciti u jednu temu zakon o slatkovodnom ribarstvu, pravilnik o načinu i alatima obavljanja slatkovodnog ribarstva, i preći tačku po tačku.montana je napisao/la:Jos bih dodao da trebamo pripremiti neki zvanican dokument, sa preciznim prijedlogom sta treba mijenjati u pravilima i zakonima, nesto u vidu amandmana ili prijedloga zakona, onako strucno. Mislim, ako ovo uspije, pa nas neko zovne da ucestvujemo u kreiranju svega. Treba imenovati radnu grupu koje ce, ako zatreba, suradjivati sa tim ministarstvima.