Lijepe fotografije iz ribolova, a koje nisu sa ribama.
Moderatori/ce:emin,zlaja,angler
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Prelijepa fotka, samo ne znam kako vama dođe djeda mraz ?
Re: Lijepe fotografije iz ribolova, a koje nisu sa ribama.
Na kamilama umjesto irvasa i shamijom na glavi
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Au rodjo ova ledi
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sve na mjestu Bez komentara
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Prelijepo… Koriste li oni ovo more uopste? Plaze.. kupanje… turizam?
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Uh...razvaljuje...Jesi koristio kakav filter ?
Odlična kao i sve do sada!
- rades7
- Književnik
- Lokacija:Doboj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Odlična fotka, dinamično i gore i dole.
Pregledao sam sve i jednu fotografiju, tvoju i Sohinu na Flickr uz jutarnji čaj. Majstori ste.
Pregledao sam sve i jednu fotografiju, tvoju i Sohinu na Flickr uz jutarnji čaj. Majstori ste.
- soha
- Nobelovac
Hvala Rades7, al ja jos uvijek ucim od anglera . I ja sam sve znanje kupio od njega. Hvala mu i ovim putemrades7 je napisao/la:Odlična fotka, dinamično i gore i dole.
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Učinili ste ovaj forum dosta bogatijim i ljepšim, svaka čast ljudi
- soha
- Nobelovac
Zaboravih spomeut i drugog mentora rades a to je nas drug Zlajazlaja je napisao/la:Učinili ste ovaj forum dosta bogatijim i ljepšim, svaka čast ljudi
Hvala momci i bistro vam bilo
Rusko, plaze su super sredjene ali se ne koriste kao u svijetu. Ovdje ne razmisljaju o turizmu sve dok ima nafte. Druga stvar je sherijatski zakon, nema suncanja i kupanja u bikiniju na javnim plazama. I trece sto je period u godini za provesti na plazi veoma kratak.
Soha, nisam koristio filter. Vracao se sa posla kuci i svratim na plazu gdje u zadnje vrijeme najcesce lovim. Slikao sam sa "kompaktom" i samo sam se poigrao sa blendom i brzinom okidanja.
Sohi su date samo smijernice da ne luta na pocetku kao vecina, ostalo je njegovo.
Rusko, plaze su super sredjene ali se ne koriste kao u svijetu. Ovdje ne razmisljaju o turizmu sve dok ima nafte. Druga stvar je sherijatski zakon, nema suncanja i kupanja u bikiniju na javnim plazama. I trece sto je period u godini za provesti na plazi veoma kratak.
Soha, nisam koristio filter. Vracao se sa posla kuci i svratim na plazu gdje u zadnje vrijeme najcesce lovim. Slikao sam sa "kompaktom" i samo sam se poigrao sa blendom i brzinom okidanja.
Sohi su date samo smijernice da ne luta na pocetku kao vecina, ostalo je njegovo.
- zlaja
- Nobelovac
Banjalučko kolo i vobleri iz Jablanice