Pastrmke
Moderatori/ce:emin,rusko,Kovach,angler
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Jedna od mnogih vrhunski ribolovački priča koje si napisao za naš forum, živio druže
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Pastrmke
"Tijelo umoceno u vodu olaksa onoliko koliko tezi istisnuta kolicina vode..." (Arhimed)
"Tijelo ribe uslikano djelimicno umoceno u vodu, daje ljepsu fotku" (Monty)
"Tijelo ribe uslikano djelimicno umoceno u vodu, daje ljepsu fotku" (Monty)
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
Sve se pitam jeli Arhimed bio ribar
Sto jest jest...slike su super, a pastrmke prave ljepotice!
Sto jest jest...slike su super, a pastrmke prave ljepotice!
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Gotiva… bistro Monty!!!
Pao si mi na pamet kada sam ugledao ovu sliku (ne znam zasto ):
Pao si mi na pamet kada sam ugledao ovu sliku (ne znam zasto ):
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Original!!!
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
- Kovach
- Nobelovac
- Lokacija:Jablanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Suti jarane Fata je unutra, nisam imao za dvije karte!
- montana
- Nobelovac
Vidis da covjek konta da nije sta od pribora zaboravio.
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Gosn. Hamzu pravo krenulo ove godine
- montana
- Nobelovac
Navadio se momcina, nema govora .
Evo nam se prijavio i na forum, ali ima neki problem da se ulogira. Mora da su ga ovi varalicari banovali u startu
Evo nam se prijavio i na forum, ali ima neki problem da se ulogira. Mora da su ga ovi varalicari banovali u startu
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Kako sam izmeracio na strimer poslije kiše danas, sve dok me mutna voda nije otjerala, evo jedna od pajki od danas:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jtNuIyaGPeg[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jtNuIyaGPeg[/youtube]
- rusko
- Nobelovac
Vidi se da je gotiva bila… ona izmaglica nad vodom… jos riba radi… nema boljeg!
Bistro drug!
Nego, kako sam ti sredjivao link za video, odmah poslije tvog videa se pokaza ovaj… Majke mi, zaskocio sam se na fotelji
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jojSr4KCeVM[/youtube]
Bistro drug!
Nego, kako sam ti sredjivao link za video, odmah poslije tvog videa se pokaza ovaj… Majke mi, zaskocio sam se na fotelji
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jojSr4KCeVM[/youtube]
Na Gradcu su pastrmke skroz neobične,pod ovim podrazumjevam njihovo ponašanje.Da se često vidjeti kako jure viline konjice i iskaču za mnogim insektima!
Dobra stvar je na takvoj vodi loviti raznim imitacijama kopnenih insekata (foam)!
Dobra stvar je na takvoj vodi loviti raznim imitacijama kopnenih insekata (foam)!
Zadnja izmjena: tommylee, dana/u 26 srp 2016, 08:43, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje neces ocejfiri u toj ljepoti. Najdrazi mi je period izmaglice. Bravo majstore!
A ove pastrmke su pune energije tj hrane da bi zivjele na racun ulozeno-dobiveno. Ovdje odloziti pribor i uzivati u egzibicijama.
A ove pastrmke su pune energije tj hrane da bi zivjele na racun ulozeno-dobiveno. Ovdje odloziti pribor i uzivati u egzibicijama.
- rusko
- Nobelovac
Znaci do godine idem iz Pule pravac Gradac… pa do Clavisa … ili obratno, pa da zajedno obidjemo Gradac